Bröllopsfotograf Alina Lea. Art of You Photography, Stockholm
-magiska bakgrunder och mustiga färger- Här på Art of You Photography handlar bröllopsfotograferingen inte bara om reportagebilder, det handlar inte heller om att fotografera allt man ser och allt som händer. Jag älskar att skapa vackra och annorlunda bilder från intressanta perspektiv. Under ert bröllopsdag ska Ni känna er som i en saga, och era bröllopsbilder ska motsvara denna kännsla!

-magiska bakgrunder och mustiga färger-

 

Här på Art of You Photography handlar bröllopsfotograferingen inte bara om reportagebilder, det handlar inte heller om att fotografera allt man ser och allt som händer.
Jag älskar att skapa vackra och annorlunda bilder från intressanta perspektiv. Under ert bröllopsdag ska Ni känna er som i en saga, och era bröllopsbilder ska motsvara denna kännsla!
Bröllopsfotograf Alina Lea. Wedding photographer Art of You Photography Stockholm
Jag identifierar mig själv som spansk, men har mina ursprungliga rötter i Ukraina, mina föräldrar flyttade därifrån när jag var liten. Det finns inget annat ställe som ligger närmare mitt hjärta än Valencia (Spanien), och det är där jag började min karriär som fotograf i 2010.
Jag älskar att resa! Både semesterresor och att flytta till ett annat land för ett tag.
Som fördel kan jag 5 språk som många kunder tycker är skönt under fotograferingarna, speciellt där släktingar kommer från olika länder.

 

Destination Weddings Jag reser också jättegärna för ert bröllop! Det är bara att fylla i bokningsförfrågan som ni hittar längst ner – så återkommer jag med information

Bröllopsfotograf Alina Lea, Art of You Photography Stockholm
Bröllopsfotograf Alina Lea, Art of You Photography StockholmBröllopsfotograf Alina Lea, Art of You Photography Stockholm
Bröllopsfotograf Alina Lea, Art of You Photography StockholmBröllopsfotograf Alina Lea, Art of You Photography StockholmBröllopsfotograf Alina Lea, Art of You Photography Stockholm
Bröllopsfotograf Alina Lea, Art of You Photography StockholmBröllopsfotograf Alina Lea, Art of You Photography StockholmBröllopsfotograf Alina Lea, Art of You Photography StockholmBröllopsfotograf Alina Lea, Art of You Photography Stockholm
  • Jag bokar alltid ett möte med båda partrers för att få lära känna varandra (kan även ske via Skype). Vi diskuterar detaljer, ni berättar om era preferenser och önskemål. Om allt känns bra, kommer vi att teckna ett bröllopsfotograferingsavtal. När bokningsavgiften kommer in är ert datum bokad och bekräftad!

  • Ni kommer också få information om alla produkter som ingår eller som går att beställa separat, som till exempel bröllopsalbum, tackkort, image boxar, etc

  • Några dagar innan bröllop åker jag till alla platser ni planerar besöka under er bröllopsdag, för att se till att jag kan de bästa platserna och har tillräckligt kunskap om landskapet för att få bästa resultat.

  • Sedan på er bröllopsdag, när jag börjar min bildberättelse kan ni glömma bort alla bekymmer och njuta av dagen – Jag ska göra mitt bästa för att ge er bröllopsbilder precis som ni önskade, och att allt blir till er belåtenhet!

  • Leverans av era bilder sker efter ca 6-8 veckor, om vi inte kommer överens om ett annat datum. Jag kommer att göra mitt bästa för att leverera era bilder så snart som möjligt i alla fall. Leverans av era Tackkort sker efter ca 2 veckor.

  • Online Galleri. Det är ett vackert galleri med era bilder med privat tillgång och lösenord. Ni kommer att kunna dela denna sida och lösenord med familjen och vänner. Eller, varför inte, även dela den på Facebook.

  • Ni kommer få era bilder levererade på ett vackert USB minne i både hög- och lågupplösning

  • Om ni vill berätta om ert upplevelse, och vad ni tyckte om mig som fotograf, är ni jätte vällkomna att maila mig på

  • Jag är jätte tacksam för alla era kommentarer och kommer även att publicera några feedback på hemsidan!

 

 Tillval Produkter

 Jag erbjuder olika unika produkter med era bröllopsbilder.

Som Personliga fotoböcker, lyxiga bröllopsalbum, image boxar, canvas, förstoringar och vackra låder med USB för era bröllopsbilder. Kan inkluderas i ert bröllopspaket eller beställas separat.

 

Fyll i denna Bröllopsförfrågan så får du en detaljerad beskrivning på olika bröllopspaket och priser som jag kan erbjuda


mig?våra bröllopsbilder


för bröllopsfotografering (kr)