Bröllopsfotografering

Det som ni kommer att ha kvar i många år efter ert bröllop är

era ringar och fotobok med bröllopsbilder.

Jag garanterar att de två sakerna är ert bästa investering någonsin

Jag tycker att en Bröllopsfotografering är ingen reportagefotografering, det handlar inte bara om att fotografera allt man ser och allt som händer. Jag gillar att skapa riktigt vackra bilder från intressanta perspektiv. Jag vill att ni ska känna er som i en saga, och jag letar efter magiska bakgrunder och mustiga färger!

Med andra ord, jag är er fotograf om ni tycker att bilder med en vägg som bakgrund eller grå bilder i naturens omgivning är inte det ni letar efter.

För att boka mig eller ställa en fråga angående bokning eller bröllop

FYLL I KONTAKTFORMULÄREN SOM FINNS NEDAN

  • Jag bokar alltid ett möte med båda partrers för att få lära känna varandra (kan även ske via Skype). Vi diskuterar detaljer, ni berättar om era preferenser och önskemål. Om allt känns bra, kommer vi att teckna ett bröllopsfotograferingsavtal. När bokningsavgiften kommer in är ert datum bokad och bekräftad!

  • Ni kommer också få information om alla produkter som ingår eller som går att beställa separat, som till exempel bröllopsalbum, tackkort, image boxar, etc

  • Några dagar innan bröllop åker jag till alla platser ni planerar besöka under er bröllopsdag, för att se till att jag kan de bästa platserna och har tillräckligt kunskap om landskapet för att få bästa resultat.

  • Sedan på er bröllopsdag, när jag börjar min bildberättelse kan ni glömma bort alla bekymmer och njuta av dagen – Jag ska göra mitt bästa för att ge er bröllopsbilder precis som ni önskade, och att allt blir till er belåtenhet!

  • Leverans av era bilder sker efter ca 6-8 veckor, om vi inte kommer överens om ett annat datum. Jag kommer att göra mitt bästa för att leverera era bilder så snart som möjligt i alla fall. Leverans av era Tackkort sker efter ca 2 veckor.

  • Online Galleri. Det är ett vackert galleri med era bilder med privat tillgång och lösenord. Ni kommer att kunna dela denna sida och lösenord med familjen och vänner. Eller, varför inte, även dela den på Facebook.

  • Ni kommer få era bilder levererade på ett vackert USB minne i både hög- och lågupplösning

  • Om ni vill berätta om ert upplevelse, och vad ni tyckte om mig som fotograf, är ni jätte vällkomna att maila mig på

  • Jag är jätte tacksam för alla era kommentarer och kommer även att publicera några feedback på hemsidan!

För att läsa mina villkor klicka HÄR

 

 Tillval Produkter

 Jag erbjuder olika unika produkter med era bröllopsbilder.

Som Personliga fotoböcker, lyxiga bröllopsalbum, image boxar, canvas, förstoringar och vackra låder med USB för era bröllopsbilder. Kan inkluderas i ert bröllopspaket eller beställas separat.

 

Fyll i denna Bröllopsförfrågan så får du en detaljerad beskrivning på olika bröllopspaket och priser som jag kan erbjuda


mig?våra bröllopsbilder


för bröllopsfotografering (kr)